Your basket is currently empty
«Verden rundt med sjokolade»
- Sjokoladeis (Peru/Madagaskar)
- 2 stk. brownie (Dominikanske republikk og Tanzania)
- 2 biter sjokolade (Filippinene og Tanzania/Norge)
Sjokoladeis laget i samarbeid med Delizia (Stavanger) toppes med kakaonibs. Isen med vår sjokolade kommer i to varianter:
- Onsdag/Fredag Gran Palo (Peru)
- Torsdag og lørdag Ambohi (Madagaskar)
2 x Brownie. Samme oppskrift laget med to ulike sjokolader
Lokale ingredienser i brownie:
- Egg: Sunde gård
- Mel: Jærsk Haustkveite
- Smør: Tine, Sola (laktosefritt)
Sjokolade: Fjorden sjokolade x 2- Mana; vår prisvinnende mørk 70 % sjokolade av kakaobønner fra Filippinene
- Melkesjokolade; Kakao fra Kokoa Kamili, Tanzania og melkepulver fra norske kyr i deilig samspill
Allergener:
Sjokoladeis: laktose
Brownie: Egg, gluten,
Melkesjokolade: laktose
©